MENS!
dit is jouw zware hoofd

dit zijn jouw knetterhersens

dit zijn de lome door je heen stromende golven langs je ruggengraat jouw vuur jouw mond jouw zee je zuigende zwetende zakken zakken zakken dit orkest

je schouderbladen klappen open oh daar gaat je dijbeen yes jouw smeulende spieren vullende longen jouw rauwe rrrraaah

dit bekken dit beest dit dier je borstkas in het zonlicht jaaa

 

 

In 2021 begon Marieke met het maken van dagboektekeningen. Op het witte vel dat ze zichzelf dagelijks gaf, tekende ze over de hoogte- en dieptepunten die komen kijken bij het bestaan in een voelend en zoekend (chronisch ziek) lichaam dat zich door de wereld beweegt. En ze onderzocht de kracht van het in het leven roepen van magische alter ego's (en die grondig vieren). Langzaam drupten de dagboektekeningen steeds meer van Mariekes eigen altaar richting de buitenwereld, waar ze ontdekte dat de tekeningen ook met anderen resoneerden en hen veel plezier brachten. Zo onstond het idee voor een publicatie.

 

MENS! is een orakel-/postkaartenset bestaande uit een selectie van 52 dagboektekeningen van Marieke met een poëtische handleiding. MENS! is ontworpen en gedrukt door studio Corine van der Wal en riso wiso

 

 

 

 

 

 

 

Op vrijdagavond 26 mei vieren we het bestaan van MENS! met een release feestje in de studio van Corine. Verwacht perfomances, live kaarttrekkingen, altaarsteen kleisessies, MENS! merch en veel glitter!

MENS!

52 orakel-postkaarten met poëtische handleiding. 

Marieke biedt ook een speciale editie van MENS! aan, waarbij ze voor iedere week van het jaar speciaal voor jou een kaart trekt in een ritueel. Ook kleit Marieke een persoonlijke altaarsteen voor je, waar je je kaarten iedere week in kunt zetten. 

 

Voor MENS! werkt Marieke met een sliding scale fee, waarbij Marieke je vraagt om een bedrag dat voor jou mogelijk is te betalen voor de kaartenset. Op die manier maak je mogelijk dat MENS! toegankelijk blijft voor zoveel mogelijk mensen en dat Marieke dit werk (bestaande uit veel handwerk en geproduceerd in kleine oplage) met de wereld kan delen. 

 

€ 30,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen